20210926

Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

MANYI: Underground őszi vásár

Művészeti börze a Manyi alkotóival

Idén ősszel ismét fiatal iparművészek és kézműves alkotók töltik meg a Manyit, ahol a kerámiáktól kezdve a kézzel készült textiltermékeken át a grafikákig mindenféle terméket megtalálhatsz majd. Gyere és vásárlásoddal támogasd egy feltörekvő hazai alkotó karrierjét!

Fotó: Harcsa Csenge

Időpont

2021. szeptember 26. 12:00-19:00
Ez a rendezvény sajnos már véget ért.
#vásár #Egymástépítők #Margitköz

A  Manyi szervezői csapatában felmerült az igény, hogy a vásárokat rendszeresítsék, hogy minél több művészt, proaktív fiatal kézműves alkotót, iparművészt tudjanak megszólítani, bemutatni és kooperációra hívni. Ennek a következő lépcsőfoka a Budapesti Őszi Fesztivál keretein belül megtartott Underground őszi vásár. Nem titkolt célja a szervezőknek, hogy az eseményen résztvevő, feltörekvő iparművészek munkáinak megvásárlásával a közönség hozzájáruljon a művészi előlrejutásukhoz, a karrierjük fejlődéséhez.  

Nagyságrendileg 20 különböző alkotó várható, akik kézműves termékei közt találtok kerámiáktól kezdve handmade füzeteken át, saját készítésű textilkészítményeken, grafikákon keresztül a műtárgyakig mindent. Szeretnék, ha minden réteg megtalálná a számára kívánatos műtárgyat, használati eszközt, ruhát vagy egyéb praktikus apróságot, támogatva ezzel a helyi alkotókat.

Sherdiandesign, Criminalcraft, Moksa factory, Metszegető, Behance, Gerda, Lantos Júlia, Durca,  UpToYou, Smörgas, Rinature, Zero Fashion, Evecado, Fedorart, IAE, Varga Orsolya.

A program a Budapesti Őszi Fesztivál keretében, a Budapest Brand nZrt. közreműködésével valósul meg.

A program a hatályos járványügyi előírások betartásával látogatható. Az aktuális információkról kérjük tájékozódjon a helyszíneken és a helyszínek weboldalain.

Helyszín

Manyi   1027 Budapest, Margit krt. 16.

Manyi

1027 Budapest, Margit krt. 16.

Kapcsolódó programok

MANYI: Visszaemlékezés / kiállításmegnyitó

vizuál

MANYI: Visszaemlékezés / kiállításmegnyitó
kiállításmegnyitó
S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás

installáció

vásár

S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás
Életre kelnek a magazinok oldalai
Szabadonbalaton bár – Dunakiadás

performansz

Szabadonbalaton bár – Dunakiadás
ökológiai - művészeti concept bár